Camera ★★★ 130 lei/noapte
Camera ★★★★ 280 lei/noapte

Pensiune

Home  >>  Pensiune

Pensiunea Royal cuprinde 42 de camere împărţite în: camere single şi duble de comfort trei sau patru stele. Datorită amplasării clădirilor într-o zonă liniştită, veţi beneficia cu siguranţă de o relaxare deplină, de mult visată, aşa cum numai un ambient primitor şi călduros vă poate oferi. Comfortul de acasă se regăseşte şi aici unde vă puteţi petrece câteva nopţi relaxante. Camerele luminoase şi spaţioase, decorul viu, realizat de plantele de cameră, oferă o căldură aparte căminului în care alegeţi să vă petreceţi timpul. Băile încăpătoare şi lumina naturală care se întrezăreşte pe geamul acestora vă încarcă de energie reconfortantă în fiecare dimineaţă.

Fiecare cameră este dotată cu climă, aparate TV şi minibar. Ce poate fi mai frumos decât un loc în care să vă simţiţi răsfăţaţi, ca la dumneavoastră acasă. Pentru o noapte romantică împreună cu partenerul dumneavostră, vă recomandăm o cameră de patru stele. Mobilierul unei astfel de camere este realizat din lemn masiv sculptat şi pictat manual, pe motive florale; este un loc rupt parcă din poveştile cu prinţi şi prinţese, unde se regăseşte comfortul maxim. Camera este dotată cu climă, tv, minibar, baie cu Jacuzzi şi terasă.

Aranjamentele florale întregesc decorul de vis, deja realizat datorită pieselor de mobilier somptoase, materialelor fine şi perdelelor din mătase prelucrate manual. Lumina lumânărilor şi parfumul petalelor de trandafir vă învăluie într-o lume plină de romantism şi înţelegere iar liniştea şi căldura aşternuturilor vă promit o noapte liniştită, de neuitat.