Camera ★★★ 130 lei/noapte
Camera ★★★★ 280 lei/noapte

Restaurant

Home  >>  Restaurant

Restaurantul Royal, este una dintre locaţiile unde te poţi încărca de energie, lăsându-te purtat de peisaj către o lume a visului şi a răsfăţului. Construcţia restaurantului a fost concepută după un proiect propriu, aparţinând firmei-mamă Microroyal, finalizându-se în anul 2008.

Proiectul surprinde cu o arhitectură clasică, unică şi impresionantă unde cu siguranţă veţi regăsi comfortul şi liniştea de acasă. Admirând peisajul eden care iţi satisface simţurile încă de la intrare, unde eşti întampinat de cele mai frumoase specii de pomi exotici şi flori multicolore, te poţi bucura de liniştea zonei îndepărtând stresul acumulat. Varietatea de nuanţe a florilor şi aerul curat răspândeşte în jur o senzaţie deplină de comfort şi relaxare ideală pentru a petrece o după-amiază linistită.

Minunăţia locului străluceşte prin coloritul aranjamentelor florale şi a decorului ce realizează un design clasic. Restaurantul este împărţit pe două nivele având o capacitate maximă de 500 de locuri. Decoraţiunile interioare alese cu mult stil şi rafinament împreună cu mobilierul realizat din lemn masiv,pictat manual pe motive clasice, realizează portretul unui loc ideal pentru nunţi, botezuri şi mese festive. Centrul inferior al sălii este amenajat ca ring de dans asupra căruia se înalţă o imensă cupolă pictată, reprezentând coroana regală, sigla restaurantului.

Nuanţele vii care se regăsesc în designul restaurantului strălucesc sub lumina candelabrului ce coboară din interiorul cupolei, confecţionat din cristale. Aici puteţi servi preparatele bucătăriei naţionale şi internaţionale pe acordurile muzicii cântate live de către formaţia Logic Duo.

RESTAURANT EXTERIOR:

RESTAURANT INTERIOR:

RESTAURANT IARNA: